mandag 23. september 2013

Ny LayOut

Inspirert av Jonnas blogg og ScrapFriends-bloggen har jeg prøvd meg på en ny LO. Kjempeartig å prøve nye teknikker. Men noen ganger trenger en litt hjelp og nye ideer for å komme i gang. Og det passet bra å bruke tre av de bildene jeg hadde liggende klar fra i sommer. Så istedet for å lete frem mønsterark som kunne passe, laget jeg bakgrunnen selv. Dette kommer jeg garantert til å prøve meg på igjen, pluss øve meg på å bygge opp litt lag-på-lag.


Har brukt stensiler fra The Crafters Workshop - Honeycomb, og Tim Holtz - stencil - Dot Fade. Forskjellige farger Distress Inks fra Tim Holtz. Ord i tre-finer / wood veneer fra wycinanka.net som er farget med Distress Inks. Diverse blomster og alfabet-stickers. Tallene er thickers fra American Crafts.


Egentlig så er bildene tatt i omvendt rekkefølge, men syntes jeg kunne bruke dem på denne måten istedet.

Ønsker dere en ny flott uke!

Tusen takk for alle koselige kommentarer - setter stor pris på det. ♥
Thanks a lot for all your nice comments. I really appreciate it. ♥


lørdag 14. september 2013

Kunsten å være lykkelig...Høsten sniker seg innpå oss, og fargene i naturen med. Ikke ofte jeg lager kort i høstfarger, men motivet fikk frem lysten til å ta i bruk mønsterpapiret som har ligget i "arkivet" en stund. Herlige farger, og jeg synes det passer fint til et bursdagskort.


Jeg har brukt mønsterpapir fra Maja design - Walking in the forest - Lönn. Motivet er et digistempel fra A  Day For Daisies. Gratulerer-stempelet kommer fra Papirgleder. "Kunsten er"-stempelet tror jeg er fra Papirloftet, en flott butikk som dessverre ikke består lenger. Har stanset ut motivet og rammen med Spellbinders. Blomster og blader kommer fra litt forskjellige steder.


Fargelegger som vanlig med ProMarkers.


Bladene er stanset ut med lånte dies, så de vet jeg ikke hvor kommer fra. Jeg kommer nok til å lage skrivefelt med Spellbinders inni, lik det som er under motivet på forsida.Blir med på disse utfordringene:

Månadens Utmaning - September - Höstens Tecken - frist 22. september

Bearly Mine Challenges - Challenge # 103 - A Fall Color Challenge

Nordsalten Hobbyklubb - Utfordring # 80 - Høst - frist 14. september

My Besties Norge - Utfordring # 1 - Alt er lov - frist 14. september


Takk for besøket og velkommen igjen!


tirsdag 3. september 2013

Treff-forberedelser

Hurra! Nå er det ikke mange dagene igjen til treff og årets Trøndersaksa går av stabelen. Jeg har gledet meg kjempelenge, spesielt siden jeg ikke kom meg avgårde i fjor. Så nå prøver jeg å forberede meg litt og tenke ut hva jeg skal pakke. Skal jeg begynne å lage julekort? Hvem har bursdag i nærmeste fremtid og fortjener en hilsen? Kanskje ordne kort-kit, og så må jeg huske å printe ut noen bilder hvis jeg får lyst å lage en LO. Uansett hva man har med, så er det sikkert for mye. "Kanskje får jeg bruk for den, - og den må jeg iallefall ha med!" Noen som kjenner seg igjen? Men heldigvis skal det være butikker der også, om jeg skulle bli i beit for kartong, mønsterark, charms eller noen blomster. Det at fristelsene kanskje er større enn behovet for å handle, se det trenger vi ikke snakke høyt om.

En oppgave for alle treffdeltagere er å lage en ATC. Ved ankomst blir de samlet inn, og så får vi en tilbake fra en annen deltaker. Moro å se hvor forskjellige de blir. Her er ATCen som jeg har laget. Måtte lure med en fugl siden den hører med til logoen til treffet.
Ønsker alle en fin høst - med eller uten scrappetreff!
Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...