torsdag 20. juni 2013

LayOut med Washi-tape

På en av mine mange blogg-runder kom jeg over en LO hvor det var brukt Washi-tape på bakgrunnen. Og jeg har jo "noen" ruller liggende selv. Så dette var jo en super måte å få brukt litt av dem på. Min LO endret seg en del fra den jeg ble inspirert av, jeg ønsket å ha mer tekst og ordlyden ble til som en følge av fargevalget. Og selv om vi kjenner et menneske godt, så bor det ofte mer i personen enn hva man kjenner til.

Her har jeg virkelig gått inn for oppgaven med å bruke flere blomster sammen. Det må jeg visst fortsette med, er jo ikke akkurat tom for blomster heller. Men frem til nå har jeg laget mest kort, og da har jeg som regel kjøpt litt små blomster. Nå ønsker jeg meg noen som er litt større.


Jeg kommer garantert til å bruke mer washi-tape, jeg har en del meter igjen i fine farger og mønstringer. Og så blir det spennende bakgrunn/pynt på kort og LOer. Har du laget noe med Washi-tape hadde det vært moro å se. Legg gjerne igjen en kommentar med link, så kan jeg komme på besøk og bli inspirert.

På LOen har jeg  brukt

- Bazill
- mønsterpapir
- Washi-tape
- ♥-die cut fra Studio Calico
- alfabet-stickers fra Panduro
- diverse blomster og blader
- brads, rondeller
- Doilie fra Panduro
- fjær fra Panduro
- filmstripe fra Tim Holtz
- rødt glitterlim, billett, osteklut
- stiftemaskin


Nyt sommeren, det er nå den er her!
søndag 16. juni 2013

Herrekort

Her er et kort jeg laget til min onkel som fylte år i mai. Enkelt i formen, og uten en eneste blomst. Har brukt motiv fra klippeark fra Pretty deSIGN. Der har de mange klippeark med forskjellige tema og motiv. Kjekt å bruke når man har dårlig med tid, eller det passer til kort-tema man skal lage.
Jeg har brukt

- Bazill
- mønsterpapir - ukjent
- motiv - klippeark fra Pretty deSIGN
- overlay med noter
- alfabet-stickers
- pebbles - klokkemotiv kjøpt på etsy.com (mange selgere der)
- billett
- charms
- twineHer i huset er det en rolig søndag. Dagen startet så fint med sol og litt vind, så mørknet det og det ble hagl-skur og regn. Fikk akkurat reddet blomstene mine på verandaen under tak, før det startet for alvor. Værmeldinga har ikke vært til å stole på den siste tida, så man må bare være forberedt på alt. Har faktisk ikke brukt solkrem så langt i sommer, det har vært for lite sol og finvær til det. Vi sørger for å ha grillmat i hus sånn at vi kan spontangrille når det passer sånn. Selv om sola snart skal snu, får vi krysse fingrene og håpe vi får mange fine dager resten av sommeren. Slik at vi kan lade batteriene til høst og vinter.tirsdag 11. juni 2013

Love is in the air - TAG

Her kommer jammen en tag til. Denne gang i rosa. Her har jeg først sprayet Dylusion på et underlag (noen bruker silikonmatte e.l.), deretter et par dusjer vann oppå. Så dyppet tag'en i farge/vannblandinga til jeg fikk det slik jeg ønsket. Noe av malinga  ble blåst litt utover. Ala det mange har gjort som barn - blåst maling med sugerør. Blir en stilig effetkt av det.

Jeg brukte:

- Dylusion-sprayer
- Manilla-tag
- Stempel - hus + tekst - Stamping Bella " Artsy House"
- Washi-tape
- Die-cut gjerde - Kort & Godt
- Ord-stickers - Tim Holtz
- Alfabet-stickers
- Charm
- Twine
- ♥-stickers
- Blomster, blad
Det blir litt klin og søl når man holder på. Så når man er i gang, er det likeså greit å fargelegge flere tag'er. Så er det bare å ta dem frem når du trenger en, og dekorere ferdig. Disse er kjempefine å henge på en flaske godt drikke i gave, eller henge på en gavepose f.eks. Slike ferdige tag'er fåes kjøpt i flere størrelser.


søndag 9. juni 2013

Oransje tag

Etter å ha blitt fristet til å kjøpe mange fine Washi-taper etter som tida har gått, som så ble bare liggende på vent - ble jeg plutselig inspirert til å ta dem i bruk. Og i det siste har jeg brukt dem på flere tag'er og en LO. Dere skal få se etterhvert. Her kommer en tag som ble laget til utfordringer under CASA-kos helga.

Dette har jeg brukt:

- Forskjellige Dylusions sprayer
- Stempel fra Stamping Bella - "Peachy Pixie"
- Tekststempel - Norsk Stempelblad
- Washi-tape
- Billett - ukjent opprinnelse
- Hjerte chipboard - Pink Paislee
- Diverse bånd


Tusen takk for besøk og koselige kommentarer. ♥torsdag 6. juni 2013

Til en dame i sin beste alder

Da har jeg laget kort til ei sprek dame som fylte 50 nå i mai. Det ble et kort i lyse, vårlige farger og med motiv fra nettet. Denne gangen følte jeg nesten at jeg "gikk amok" når det gjaldt blomstene. *hihi* Synes alltid det ser så flott ut når andre dekorerer med masse blomster, men synes det er vanskelig å få det fint når jeg skal gjøre det selv. Er vel bare å øve mer, tenker jeg. Men jeg koste meg veldig med å lage dette kortet.

Jeg har brukt

- Bazill
- Mønsterpapir fra Prima "Romantica Collection"
- Motiv fra nettet
- Doilie
- Chipboard malt med "Crackle Paint - Picket Fence" fra Tim Holtz
- Stempler fra Kort & Godt
- "Flourish Edge"-punch fra Martha Stewart
- Tall - QuicKutz die/alfabet "Moxxie"
- Stempelpute "Creamy Brown  - Fluid Chalk Cat's Eye" fra Colorbox
- Alfabetstickers
- Diverse blomster


Her ser en hvor fint krakkeleringsmalinga sprekker opp. Dess mer maling du bruker/tykt lag, dess mer sprekker den opp. "Crackle Paint" finnes i mange forskjellige farger. Panelene er svertet med "Creamy Brown Chalk".


Deltar på denne utfordringen:

Card and Scrap - Utfordring #56 - Bruk blomster - frist 13. juni
onsdag 5. juni 2013

Til en guttekonfirmant

Da er konfirmasjonene i området ferdig for i år. Og her kommer et kort jeg laget på bestilling. Hovedinteressen til konfirmanten er data, så da måtte det bli noe med det. Brukte samme papirer på innsiden også, men ingen bilder ble tatt slik at dere kan se. Sånt skjer når man "skal bare" noe først, så blir det avglemt.

Jeg har brukt

Bazill
Speil-kartong
Mønsterark Papirdesign "Data-Lykke - Data"
Motiv og tekststempel fra Kort & Godt
Kantpunch fra Martha Stewart
Alfabetstickers
Brads, charm, limputer under motivet.mandag 3. juni 2013

Sommerlig bursdagskort

Sommeren er her mer eller mindre, og det gjenspeiler seg i kortene jeg lager. Jeg får lyst til å bruke lyse farger, pasteller og farger som passer årstida. Her er et bursdagskort med motiv fra Lillie of the Valley - "New Hat". Har ellers brukt rosa og grønn Bazill, mønsterpapir fra Basic Grey "Urban Prairie" 6x6, Spellbinder-die til motivet, Photocorner-die fra QuicKutz, ukjent tekststempel, div blomster og blader og blingstener fra Kaiser Crafts.
Deltar på disse utfordringene:

Scrappin all over - Utfordring #13 - Rosa, grønn, hvit. Frist 18/6

Challenges 4 Everybody - Challenge #21 - Anything Goes - ends 7th June

ABC Challenges - O for Open

Simon Says Stamp - Anything Goes


Takk for besøket, velkommen tilbake. ♥


Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...