søndag 17. februar 2013

Byttering kort-kit

På nyåret har det vært en byttering inne på Scrapping.no. Den som hadde lyst på en eller flere utfordringer kunne bytte til seg kort-kit. Jeg byttet 2 kit med Frøken Vable med bloggen Strawberryroad. Her er bilde av det første kit'et.Det ble en super utfordring med mange godsaker i kit'et. Jeg er glad i lilla, men synes ikke alltid det er så lett å lage kort med den fargen. Og akkurat disse mønsterpapirene hadde jeg heller ikke fra før. Her er det første kortet jeg laget. Jeg har utenom ting fra kit'et brukt eget tekststempel + en bit mørkere lilla kartong som ramme rundt motivet.
Men det var fortsatt igjen mer materiale, og jeg ville gjerne bruke det lekre mønsterpapiret med roser, til et nytt kort. Jeg fant samme farge kartong i eget lager, bånd og sommerfugl kommer fra kit'et. Jeg har lagt til bildet, egne tekststempler pluss blomstene. Etter en kikk i frøken Vables blogg fikk jeg inspirasjon til hvordan dandere blomstene.
Tusen takk for besøket, og for at dere legger igjen slike koselige kommentarer. ♥
mandag 11. februar 2013

Bursdagskort

Heisan! Jeg har ikke glemt dere, men tida har gått litt fra meg. Har en del uferdige prosjekter liggende, både når det gjelder papirhobby og håndarbeid. Sånn er det når man vil gjøre mange ting på en gang. Får ta meg selv i nakken og ferdigstille ting sånn etterhvert. Februar er en måned for bursdager, valentines ♥ og morsdag. Måtte hive meg rundt og lage et bursdagskort til ei jente som ble 10, siden vi var invitert i selskap på søndag.
Det ble et ganske enkelt kort med motiv fra Magnolia - fargelagt med ProMarkers. Tekststempel fra Norsk Stempelblad. Mønsterpapir fra Maja Design - Sommartider - Lata dagar. Har brukt Spellbinders-dies for å stanse ut motiv og ramme. ♥-brads, diverse blomster og bling-steiner måtte også med.
Blir med på disse utfordringene:

Card and Scrap - utfordring 48 - Bruk et stempel
Scrap' a' long - utfordring # 24 - Grønn, blå og hvit
Nordsalten Hobbyklubb - utfordring # 1 - Bursdag


Klem  fra meg - som gleder seg over lengre og lysere dager, og småfuglene som kvitrer. 
Det går den riktige veien.


Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...