tirsdag 25. desember 2012

God Jul

Da var selveste julaften over, dagen vi så lenge har forberedt oss på. Kjøpe julegaver, forberede mat, vaske hus, bære ved, bake ukjent antall kakesorter, pynte tre, og pynte innedørs og utendørs. Vi har hatt en koselig julekveld, med mye god mat, og tror alle ble fornøyd med sine gaver. Vi hadde musisering i huset  og avsluttet med en runde med et nytt spill. Nå er det bare å ta det med ro og kose seg resten av juledagene.

 
 
Vil bare vise dere et av de siste julekortene fra i år. Motiv er fra Lilli of the Valley. Motiv fargelagt med ProMarkers som vanlig. Måtte ha litt glitterlim på hetta. Teksstempler fra Kort & Godt.
 


 
 
Rondell og hjertecharms i gull. Har stæsj liggende i mengder, det gjelder å huske å bruke noe av det. Men det minker veldig lite.
 Vil da bare få ønske dere en fortsatt

GOD JUL! ♥

onsdag 5. desember 2012

Babykort

Nå kan jeg endelig vise dere et babykort jeg laget på treffet i høst. Var litt treg med å få sendt det avgårde sammen med en nyfødt-gave til en liten prins. Motivet har jeg lånt, så det vet jeg ikke hvor kommer fra, men jeg synes det er så nydelig. ♥ Tekst-stempelet er fra Kreativ Hobby.

 
 
 
 
Fant noen søte charms som jeg endelig fikk brukt på kortet.

 
Enkel innside med de samme papirene og oppsett.
 
Og ryktene sier det er flere småfolk i vente i slekta, så da får jeg nye muligheter til å lage babykort. Gleder meg til det. ♥

tirsdag 4. desember 2012

Julekort i serie

Når tida blir knapp gjelder det å tenke ut en måte å lage flere kort på kort tid. Så her ble det samme oppsett og papirer fra Magnolia i 6x6. Snøkrystall fra Sizzix, hjertet er fra Nellie Snellen og julekulene er fra Marianne Design. Stickers-alfabet, God Jul stanset ut med alfabet fra QuicKutz og så noen blingstjerner. Enkelt og greit. Og vips så ble det seks nye kort.


 

 

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...