onsdag 26. september 2012

Endelig et kort

Etter lang scrappe-tørke så fikk jeg  "ånden over meg", og tid og anledning til å lage et kort. Motivet er fra Gorjuss Girls og er fargelagt med ProMarker-tusjer. Vanligvis bruker jeg tusjene på et litt tykt og glatt papir fra Staples - Color Copy. Jeg synes fargene blir klarere da. Men dette trykket har jeg fått en gang, og det er stemplet på skissepapir. Jeg har brukt glitterlim på vingene og kjolen.
Jeg lar meg stadig vekk imponere av alle de som er så dyktige til å fargelegge motiv. Jeg kommer nok ikke til å nå den divisjonen, men prøver så godt jeg kan. Og prøver å plukke opp tips og råd der jeg finner. Det er bare å øve, igjen og igjen.Jeg deltar på disse to utfordringene:

Sketchy Colors - utfordring #132 - Grønn, svart/brun og hvit
Card and Scrap - utfordring 39 - Bruk blomstersøndag 23. september 2012

Nyter høsten

Dagen i dag kom med et herlig vær. En sånn høstdag så fin at man rett og slett ikke kan sitte inne. Selv om jeg i lengre tid har hatt hodet fullt av scrappe-planer og -tanker så måtte jeg bare bruke noe av dagen ute. Vi bor sånn til at det kun er et par minutter å gå, så er vi i skogen. Mannen som er mer fysisk aktiv enn meg, skjønner ikke helt min måte å gå tur på. Han flyr rundt med pulsmåler og konkurrerer mot seg selv og klokka. Jeg derimot går nesten så sakte som jeg bare kan. Stopper opp, ser på lyset og solstrålene som faller mellom trærne, blåbærlyngen som endres fra grønn til flott rødlig, løvet som har falt på bakken, den knudrete barken på den gamle grana, åkeren hvor kornet er slått og høstet inn. Jeg rusler rundt og knipser bilder her og der. Dagene og årstidene går så raskt, og jeg prøver å se forandringene når jeg tar mine turer rundt omkring. Riktig koser meg, og kobler av. Lar tankene vandre på egen hånd, tenker på alt og ingenting.

 
 
Hva er det du liker best med høsten? Innendørs og/eller utendørs.
 
Ønsker deg en flott uke!

torsdag 13. september 2012

Livsglede - Art Journal

Dette er ei AJ-side jeg har jobbet med i flere runder. Begynte med å dekke sida med Gesso. Limte deretter på ei side fra en gammel bok som jeg aldri kom ordentlig i gang med å lese. Et lag Gesso til før jeg tok i bruk Adirondack Color Wash-sprayene, denne gangen Red Pepper og Lettuce. Det ble vel vått så da blåste jeg fargene bare litt hit og dit før jeg lot det tørke.  Så ble sida liggende og avglemt før jeg fant den frem igjen.

Før jeg lar ukebladene gå i søpla pløyer jeg gjennom de på jakt etter illustrasjoner, bilder, sitater eller ord jeg kan bruke når jeg skal lage AJ-sider. Jeg klipper dem ut og samler dem i en zip-lock pose. Og i posen fant jeg denne damen som jeg syntes passet til fargene. Stjerna med perlene og ordet LIVSGLEDE gjorde at temaet ble som det ble. Ordene kom etterhvert - ting som for meg går inn under begrepet LIVSGLEDE. Da fikk jeg også brukt noen av alle de forskjellige alfabet-stickersene jeg har liggende. Jeg koser meg ordentlig når jeg sitter og pusler. Senker skuldrene og kobler ut stress og eventuelle bekymringer. Så blir resultatet det det ender opp med. Neste AJ-side blir kanskje helt annerledes. Og det er det som er så fint - ingenting er riktig eller feil.


 
 
 
Her er høsten i full gang. Tilbake til jobbrutiner og skole, og fritidsaktiviteter. Været veksler mellom 3 grader pluss på morgenen med regn og vind, eller 20 varmegrader og fønvind. Her er er noen bilder jeg tok en av de siste augustdagene. Jeg bare måtte benytte en fridag til å ta en tur ut. Jeg er så langt i fra noen fotograf, men synes det er morsomt å ta med kameraet ut for å finne noen små motiv. Og når jeg går tur klarer jeg ikke ha musikk på øret. Nei, jeg må lytte. På vinden, høre gjøken på våren, gåseflokkene som samler seg nå på høsten og "snadrer" i lufta og så videre. 
 
 
 
Ønsker alle en flott september!
Jeg er plutselig tilbake.
 


Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...