onsdag 28. mars 2012

Shades of blue / Blåtoner

Here is my card for the challenge # 39 at A Day For Daisies - "Shades of Blue".

A Day For Daisies har så mange lekre motiv så det kan være vanskelig å plukke ut noen favoritter. Dette blomstermotivet var en freebie som de legger ut før utfordringer. Denne gangen var utfordringen kort i blåtoner. Det snek seg med litt grønt også da.

søndag 25. mars 2012

HERREKORT

Innimellom alle søte kort hender det man trenger et kort til mannfolkene/gutta. Da er det bare å sette i gang og lete etter passende papir, motiv, stempler og pynt. Og slik ble resultatet denne gangen.



Deltar på følgende utfordringer:

Nordsalten Hobbyklubb - utfordring nr. 50 Maskulint
Kort o mania - utfordring nr. 59 "Gutta Boyz" 


søndag 18. mars 2012

Svart og hvitt

Det har vært stille fra denne kanten ganske lenge nå. Plutselig var vi halvveis i mars måned. Hvor ble alle dagene av? Skulle gjerne hatt flere timer i døgnet, og mer tid til hobbyen. Men noen få kort har det blitt tid til, og ett av dem blir med på utfordringen "Til damene", hos Papirdokkene.








søndag 4. mars 2012

Gaveposer

I anledning Valentines Day ville jeg gi jentene mine en oppmerksomhet. Denne gangen ble en pakke til hver overrakt i en gavepose.

(Klikk på bildene så blir de større).



Posene er dekorert med Bazill og mønsterpapir fra "Fruit Garden" fra Tilda - Panduro Hobby. Motivet er "Wryn - Grow a little love" fra Tiddly Inks Digital. Motivene er som vanlig fargelagt med ProMarker-tusjer. Har brukt to forskjellige swirler fra Magnolia.  "Gjør alltid..."-stempel fra North Star Stamps. "Magi"-tekststempel fra Stempelglede. Hjørnedies fra Quick Kuts.

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...