tirsdag 31. januar 2012

HURRA - jeg vant

Ble gledelig overrasket nå nettopp - Ett Trykk har oppdatert bloggen og vinnerne for Trykkpressa i januar er presentert. Og jeg vant 1 års abonnement! Jippy - det passer kjempebra siden det snart er på tide å fornye abonnementet. Dette var virkelig en hverdagsglede.

Mo Manning

Her er et kort jeg laget for et par uker siden. Jeg synes Mo Manning har mange fine motiv som passer til forskjellige anledninger. Dette er et digi-stempel. Kjekt å kunne bestemme størrelsen på motivet selv.

En av mine utfordringer når jeg lager kort, er at jeg har så vanskelig for å dekke til mønsterpapirene. Så da blir det ofte slike enkle, "ryddige" kort, hvor fargene og mønstrene får vises.

torsdag 26. januar 2012

Teposeholder

Teposeholdere har jeg lenge tenkt å lage, men ikke fått gjort. Da februar-nummeret av Ett Trykk landet i postkassa var det ikke noe å vente med lenger. Der var det nemlig trinn-for-trinn beskrivelse, og det viste seg at dette var jo ganske enkelt. Beskrivelsen var grei, men fant ut at det måtte være oppgitt feil mål på brettene på selve teposeholderen, da ryggen i første forsøk ble for bred for omslaget. Så måtte justere litt der.


Og slik ble dekoren på innsida av den ene. Med et lite sitat og plass til å skrive noen få ord. Og selvfølgelig et par teposer.

lørdag 21. januar 2012

Snurrige saker

Blant alle hobbysakene mine, innerst i en skuff, fant jeg disse selvlagede blomstene. De måtte da kunne brukes til noe. Så det ble et nytt kort til Trykkpressa sin januar-utfordring. Gratulasjonskort får man aldri nok av.

torsdag 19. januar 2012

One Layer Card

Jeg bare måtte prøve meg på denne utfordringen da jeg kom over den på Ett Trykk sin blogg. Det høres jo så enkelt ut, å lage et kort med et lag kartong og kun litt pynt. Vet ikke hvor mange kort jeg prøvde meg på før jeg ble passe fornøyd. Kanskje min kjære skal få det til Valentines Day?, eller Alle hjerters dag, som andre kaller dagen.

onsdag 18. januar 2012

Varme klemmer

Her er et kort jeg har tenkt å sende til en som trenger en liten oppmuntring. Og det kan vi trenge noen og hver av oss en gang iblant. Motivet er digistamp fra Tiddly Inks og heter Wryn – New Nest. Jeg fargelegger som regel med ProMarker tusjer. Tekst-stempelet kommer fra Ett Trykk – Norsk Stempelblad.

onsdag 11. januar 2012

Velkommen til min blogg

Nå har jeg altså kastet meg ut i det. Enda jeg hadde bestemt meg for ikke å gjøre det. Nemlig å lage meg en blogg. Men nå er jeg altså  igang. :-) Nytt år og nye muligheter.

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...